November 28, 2001

 
From the tailored video captures department:
Buset dah, gak nyangka Britney Spears bisa jadi begini.

November 26, 2001

 
Ceefour Software Web Site: Products - Signator Signator is a program to add dynamic signature to your e-mails. It can be used for newsgroup postings, too. In fact, it can be used for almost anything. The program has many customizable features. It supports a maximum of 100 tag sets, each can contain a list of tag lines up to 32,000 characters. You can have any number of templates and signatures

November 19, 2001

 
From the worldwide beta testing department:
Sudahkah Anda menginstall Windows XP? Kalo saya mah ntar-ntar aja dulu deh. Mau liat dulu, apa pengaruh Product Activation sebegitu hebatnya. Tapi katanya lebih stabil yah? Bakal kangen dong sama Blue Screen of Death itu.

November 14, 2001

 
meet Paguyuban Korban Orde Baru

November 13, 2001

 
Supaya kam orang masih inga bahwa kam orang masih punya ipar-ipar di Papua yang kini sedang berduka dan mendesak agar pembunuhan terhadap Theys Hiyo Eluay diusut tuntas.

November 08, 2001

 
ceritanya lagi itu gua salah posting, mo posting ke bemo jadi posting ke tempat lain... blogger makin bikin binggung atau gua yang keliwat terburu-buru yah, anyway... sorry loh Kuh!

November 07, 2001

 

Coen, bukan gue yang bikin poster petualangan asmara, gue cuma forwardin aja... wah bisa di ban- nih gue ama orang sekampung....


November 06, 2001

 

 
Dancing Bush teman-teman

 
Screenfridge is a combination of refrigerator and computer. Very powerful and useful for home automation

November 05, 2001

 
www.webdesignersexperiments.net-- Something like a collection-folder to gather all that Web Designers experiments which never gets the web.

November 01, 2001

 

 
SLOWPORN.COM buat mereka yg mau nostalgic dengan modem < 2.88k silahkan.... bukan karena heavy, tetapi emang buat orang inget yg namanya "slow" itu kayak apa.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?